Betöltés

1) A jokai10.hu.hu website (a továbbiakban: Website) Jókai Vendégház hivatalos honlapja.

2) A Website-on elhelyezett tartalmak bármilyen alkotó elemének felhasználása kizárólag a Jókai Vendégház előzetes írásbeli engedélyével történhet. Nem szükséges a Jókai Vendégház engedélye a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt) szerinti idézéshez, azonban ezen esetben a forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: jokai10.hu.

Bárminemű felhasználás esetén a felhasználás a cél által indokolt terjedelmet nem haladhatja meg, továbbá a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálhatja.

3) A Website-on elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, sugárzást, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre. A forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: jokai10.hu.

4) A Website-on található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek bárminemű közlése tilos.

5) A Website-on található valamennyi logó, védjegy, grafikai elem, design a szerzői jog hatálya alá tartozik, és a Jókai Vendégház, illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben a Jókai Vendégház követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6) A Website készítője, illetve a Jókai Vendégház semmilyen felelősséget nem vállal a Website tartalmában, programkódjaiban vagy letölthető anyagaiban található esetleges hibákért, illetve az ezekből származó károkért.

7) Foglalási feltételek

A Jókai Vendégház szálláshelyfoglalást kizárólag e-mailben, online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében online foglaló rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk Foglalás menüpontja alatt.

Foglalhat szobánként, sikertelen foglalás esetén próbálja meg az összesített keresést.

Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím stb.) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésükkel a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken keresztűl vegyék fel velünk a kapcsolatot. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát (12 éves korig) vegyék figyelembe. 14:00 órától lehet elfoglalni a szállást és 10 óráig kell távozni. Kérhet korábbi érkezést (díjmentesen) és későbbi távozást is, de ezeket egyeztetni kell.

Az e-mail útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni: név, telefonszám, postacím, e-mail cím. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni.
A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Jókai Vendégház az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé.